Door op 7 maart 2014

AAN DE KEUKENTAFEL MET WILMA HEESEN

Op zaterdag, 8 maart a.s. komt Wilma Heesen van 11:30-13:00 uur naar Gorssel om in ’t Trefpunt  (Molenstraat 53-55) met inwoners in gesprek te gaan over ‘Uw zorg is onze zorg’.

Er treden grote veranderingen op in de gezondheidszorg in 2015. De jeugdzorg gaat over naar de gemeente, de zorg voor mensen met een beperking, voor ouderen verandert sterk. Niet de intramurale opvang in een verzorgingshuis of een instelling voor gehandicapten staat nog langer centraal, maar de behoefte van mensen met een beperking of ouderen die minder mobiel worden en ondersteuning nodig hebben staat centraal. De organisatie van de zorg wordt veel meer gezocht aan huis en in de eigen omgeving.
Inwoners maken zich daar zorgen over. En vragen zich af hoe de gemeente dat gaat regelen. Wilma praat hierover met inwoners uit Gorssel en omgeving in ’t Trefpunt om duidelijk te maken dat hun zorg haar zorg is. Wilma geniet veel vertrouwen en bekendheid als wethouder voor de gezondheidszorg, maar moet zich eerst van voldoende steun onder de kiezers verzekeren om haar werk na 19 maart a.s. – zij staat nr. 1 voor de PvdA –  af te maken.

Wie belangstelling heeft om met Wilma in gesprek te gaan, is van harte welkom. De koffie staat klaar!