Door Ruben Otemann op 4 februari 2014

Even voorstellen: Zaim Dagdelen

In de voorstelronde van onze kandidaten voor de Raadsverkiezingen 2014 is deze week de beurt aan nr. 5 van de lijst:

Zaim Dagdelen  geboren op  13-08-1963 te Balikesir /Turkije. Zaim  komt uit een Turks/Nederlands gezin en woont al sinds 1968 in Lochem. Hij zit  9 jaar in de raad; Zaim denkt dat hij de afgelopen periode woord heeft gehouden en betaalbare woningen hoog op de agenda heeft gekregen en voor meer ruimte voor de jeugd heeft gepleit. Maar er zijn nog veel meer zaken waar Zaim voor gaat en hij wil zich graag  – met al zijn ervaring van de afgelopen periode – nog een termijn inzetten.

Naast zijn gezin en werk gaat zijn aandacht uit naar sport, in het bijzonder naar voetbal. Hij is geregeld te zien op voetbalcomplexen waar hij graag een praatje maakt met mensen langs het veld. Verder heeft hij oog voor de samenleving in de breedste zin van het woord en heeft een sociaal hart. Hij is helder, pragmatisch, ondernemend, daadkrachtig, energiek, en enthousiast.

Zaim in de Raad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruben Otemann

Ruben Otemann

Ik ben Ruben Otemann, 41 jaar oud, getrouwd met Marion en wij wonen aan de prachtige Koedijk in Lochem. Beroepsmatig heb ik veel ervaring in het onderwijs. Na de Pabo heb ik gewerkt als groepsleerkracht en sinds een aantal jaren ben als intern begeleider verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op verschillende scholen in de Achterhoek. Als

Meer over Ruben Otemann