Fijn wonen!

23 september 2018

René Froger zong: “een eigen huis, een plek onder de zon”. Wat zou het mooi zijn als je in Lochem zeker kunt zijn van een goed huis in omgeving die bij je past!

Voor omwonenden van het Gasfabriekterrein in Lochem is er straks geen sprake van een plek onder de zon, maar van een plek in de schaduw. Er komt een grote blinde muur, intensief autoverkeer en extra parkeerdruk en dat zorgt voor veel onrust. De PvdA vindt het net als een groot deel van de omwonenden, die massaal hun stem lieten horen, een slecht plan. Ons alternatief: betaalbare woningen, parkeerruimte, speelruimte en groen, dan kun je meteen voldoen aan de vraag naar betaalbare woningen.

Daarnaast zijn er nog steeds problemen met PlusOV. Kinderen en senioren zijn niet  zeker van goed vervoer. Onbegrijpelijk dat wethouder Van Zeijts, 4 weken na de schoolvakantie, de problemen nog niet heeft opgelost.

De PvdA is geïnteresseerd in uw verhaal met PlusOV. Ouders, ouderen, chauffeurs PlusOV, deel uw ervaringen met het ombudsteam: ombudsteam@pvdalochem.nl / 06 42187799.