Jos Israel unaniem gekozen tot lijsttrekker PvdA

14 december 2017

Tijdens de PvdA ledenvergadering van 13 december werd Jos Israel unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Jos Israel is al jaren betrokken binnen de PvdA Lochem en is sinds 2014 raadslid. Jos is woonachtig in Epse en heeft veel kennis en ervaring met duurzaamheidsvraagstukken en hij is altijd zeer betrokken bij wat inwoners bezig houdt. Hij vindt het belangrijk dat de politiek dichtbij de mensen komt. Dat er bestaanszekerheid is en dat iedereen mee kan doen.

Op de lijst staan verder raadslid Ruben Otemann, Lochem(2) en nieuwkomer op de lijst Martine Willems, Lochem(3), Pieter Arts, Lochem(4), Jos Hollander, Barchem (5) Jan Harkink, Laren (6), we eindigen de lijst met de huidige fractievoorzitter Marian Beuke en met oud wethouder Wilma Heesen. Op de lijst staan in totaal 16 mensen uit verschillende Lochemse kernen.

Lochem moet volgens de PvdA weer een duidelijk sociaal gezicht krijgen, een gemeente waar je zeker kunt zijn van werk, goede zorg dichtbij, een passende woning, maar ook zeker zijn dat je veilig je bestemming kunt bereiken in het verkeer. De PvdA wil werken aan een duurzame en sociale toekomst voor Lochem en alle kernen!

De ledenvergadering heeft daarom het verkiezingsprogramma “Lochem werkt: Duurzaam & Sociaal” vastgesteld. Het verkiezingsprogramma  zal binnenkort officieel gepresenteerd worden.

Martine Willems, voorzitter afdeling  PvdA Lochem