Koninklijke onderscheiding Marian Beuke

Door Martine Willems op 29 maart 2018

Gisterenvond was een bijzonder avond, want niemand minder dan onze afscheidnemende fractievoorzitter Marian Beuke kreeg tijdens de laatste raadsvergadering  van Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, een Koninklijke onderscheiding en werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Marian heeft veel gedaan voor de Partij van de Arbeid, ze heeft in het afdelingsbestuur gezeten, is 16 jaar raadslid geweest, waarvan 6 jaar als fractievoorzitter en daarnaast was zij de afgelopen 4 jaar vice-voorzitter van de raad. Marian heeft zich met veel bezieling ingezet voor de Sociaal democratie in Lochem en sprak daar gisteren op een inspirerende manier over in haar afscheidsspeech. Marian heeft zich altijd met zeer veel toewijding ingezet en was altijd heel goed op de hoogte van alles wat er speelde, ze had niet alleen een uitstekende dossier kennis, maar is ook iemand die in de samenleving staat. Regelmatig ging zij bij mensen op bezoek om te horen wat er speelde en zo zorgde zij ervoor dat ze altijd goed geïnformeerd werd. Marian heeft de sociaal democratische normen en waarden hoog in het vaandel en wist dit uit te dragen naar buiten. In de fractie wist ze als fractievoorzitter op inspirerende wijze leiding te geven en ervoor te zorgen dat deze waarden hoog gehouden werden.  Zelf heb ik de afgelopen periode veel van haar geleerd en vond ik het een groot genoegen om met haar samen te werken.

Wij bedanken Marian voor alles wat zij gedaan heeft en feliciteren haar met haar welverdiende Koninklijke onderscheiding!

Martine Willems

Voorzitter, bestuur PvdA Lochem

 

 

Martine Willems

Martine Willems

Ik ben Martine, 40 jaar, getrouwd met Bart en moeder van 3 kinderen. Ik woon sinds 10 jaar in Lochem en werk al jaren vanuit verschillende rollen voor de grootste HR dienstverlener van Nederland. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in wat er speelt op de arbeidsmarkt en in situaties van mensen die een uitkering

Meer over Martine Willems