Lochem werkt: samen, duurzaam & sociaal! 

Door Jos Israel op 21 maart 2018
Lochem werkt: samen, duurzaam & sociaal!
 
Vandaag mag u stemmen en kunt u de koers voor de komende vier jaar in de gemeente Lochem bepalen. Na vier rechts conservatieve jaren is het tijd voor verandering !

De menselijkheid moet weer centraal komen te staan. Een gemeente die helpt en zorgt. Juist op momenten dat mensen kwetsbaar zijn. Waar mensen hun rechten niet hoeven te bevechten bij de rechtbank. En waar mensen niet gezien worden als profiteur of potentiele fraudeur, maar als mens.

Een gemeente waar u zeker kunt zijn dat u een passende (huur) woning kunt vinden. Een gemeente waar u zeker kunt zijn van zorg. Maar ook een gemeente waar u zeker kunt zijn van werk. En als dat niet lukt, de gemeente u ondersteunt op zoek naar nieuw werk en waar een goed sociaal vangnet is. Een gemeente waar kinderen niet in armoede hoeven op te groeien.

Een gemeente die staat voor de leefbaarheid in haar kernen. Dat er in iedere kern een supermarkt is. Dat mensen geen giga Lidl vlak voor de deur krijgen. Waar de rust niet verstoord wordt door vlieglawaai en waar u op een normale manier van uw afval af kunt komen.

Een gemeente met natuur en groen. Waar bomen niet routinematig gekapt worden vanuit financiële motieven. Waar geïnvesteerd wordt in een duurzame toekomst.

Stem daarom vandaag PvdA!

Jos Israel, lijsttrekker PvdA Lochem

Jos Israel

Jos Israel

Mijn naam is Jos Israel, ik ben 50 jaar, getrouwd met Anita, vader van David, Esther en Sophie en ik woon in Epse. Vanuit mijn sport, Korfbal ben ik actief betrokken geraakt als vrijwilliger bij het verenigingsleven en de inzet van vrijwilligers erg gaan waarderen. Ik vind het belangrijk dat hier aandacht voor is en

Meer over Jos Israel