Nieuw bestuur PvdA Lochem

Door Joska Groen op 2 december 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van 30 november is een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Joska Groen neemt de voorzittershamer over van Martine Willems.

De afdeling is Martine dankbaar voor haar grote inzet voor en tijdens de gemeenteraadsverkiezing. Nu zij raadslid is geworden moest er een nieuwe voorzitter gekozen worden.

Joska is al een aantal jaren actief geweest voor de fractie van de PvdA in Lochem en is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Zij hoopt dat ze met hulp van de andere bestuursleden de waarden van de PvdA in Lochem kan waarborgen.

Naast Joska is het bestuur versterkt door nog eens vijf nieuwe bestuursleden. Jop Gijzel wordt secretaris en Benjamin Beerthuis, Marian Beuke, Wilma Heesen en Zaim Dagdelen zijn algemene bestuursleden. Hans Derriks zal als penningmeester aanblijven.

Een bestuur met een mooie mix van ervaren en nieuwe bestuursleden!

Joska Groen

Joska Groen

Ik ben Joska, 28 jaar, en ik woon al bijna mijn hele leven in Lochem. Ik heb de opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement aan Saxion in Enschede succesvol afgerond. Sinds september 2017 werk ik bij de gemeente Winterswijk. Ik ben opgegroeid in een rood nest. Mijn moeder, Wilma Heesen, is van 1998 tot 2016 actief geweest in de

Meer over Joska Groen