Door Ruben Otemann op 11 maart 2014

Rode Slinger door Lochem

De PvdA houdt zaterdag 15 maart een grote verkiezingsactie in de Achterhoek: de “Rode Slinger”. Landelijk bekende PvdA-ers als minister Jeroen Dijsselbloem en Tweede Kamerlid Otwin van Dijk zullen hun lokale collega’s vergezellen.

In verschillende gemeenten gaan PvdA’ers in gesprek met de bewoners om ze op te roepen te gaan stemmen op woensdag 19 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. In Lochem zal Tweede Kamerlid Otwin van Dijk met de plaatselijke PvdA afdeling vanaf 10.00 uur in het centrum van Lochem aanwezig zijn.

“Het doet er meer dan ooit toe wie de komende jaren het beleid maakt”, zegt wethouder en PvdA-lijsttrekker Wilma Heesen van Lochem. “Wij kiezen voor een sociale koers en doen wat nodig is. Dat is de werkgelegenheid en economie aanjagen en de zekerheid bieden van professionele zorg, dicht bij de mensen georganiseerd.” “ Wij waarderen het zeer dat juist Otwin van Dijk met ons in Lochem campagne komt voeren, omdat hij als Tweede Kamerlid gespecialiseerd is in de organisatie van de zorg, een onderwerp dat erg belangrijk wordt in de gemeentepolitiek. De PvdA heeft in Lochem de afgelopen periode binnen het college van B & W de verantwoordelijkheid voor zorg gehad en wij hopen met steun van de kiezer die taak in de komende vier jaar weer op ons te kunnen nemen”.

In verschillende slingers trekken de PvdA’ers van dorp naar dorp en stad naar stad door de regio. De Rode Slinger die om 10.00 uur in Lochem begint, zal vervolgens Berkellland en Winterswijk aandoen.
Uiteindelijk komen alle Slingers bij elkaar op het Simonsplein in Doetinchem rond 15.30 uur. Met een grote rode bijeenkomst met veel PvdA-ers en alle Achterhoekse lijstrekkers zal deze gezamenlijke campagnedag in de Achterhoek een feestelijk slot krijgen.

Ruben Otemann

Ruben Otemann

Ik ben Ruben Otemann, 41 jaar oud, getrouwd met Marion en wij wonen aan de prachtige Koedijk in Lochem. Beroepsmatig heb ik veel ervaring in het onderwijs. Na de Pabo heb ik gewerkt als groepsleerkracht en sinds een aantal jaren ben als intern begeleider verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op verschillende scholen in de Achterhoek. Als

Meer over Ruben Otemann