Rode taarten voor de brandweer in Laren en de 4-daagse in Barchem

Door Jos Israel op 18 maart 2018

Afgelopen dinsdag ging de PvdA op bezoek bij de brandweer in Laren. Een korps van zeventien enthousiaste vrijwillige mannen en vrouwen die zich inzetten voor de (brand)veiligheid in Laren en omgeving.

Tijdens onze aanwezigheid vond er een instructie plaats over de net nieuw aangeschafte waterwagen, die ervoor gaat zorgen dat er geblust kan worden als er niet direct water beschikbaar is. Een mooie ontwikkeling in onze gemeente waar deze brandweerlieden zich voor inzetten in hun vrije tijd. Wij bedankten ze daarom met een rode taart die zij ontvingen van Lijsttrekker Jos Israel en van Jan Harkink, nummer 6 op de lijst van de PvdA uit Laren.

Op 14 maart bracht de PvdA een taart aan het bestuur van de “Barchemse 4daagse”.
Dit jaar wordt de “Barchemse Vierdaagse” voor de dertiende keer georganiseerd. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer kan er genoten worden van natuur en cultuur.
Deze vierdaagse kan dankzij de hulp van ruim 120 vrijwilligers georganiseerd worden. Een week met twee rode taarten van de PvdA, om de inzet van de vrijwilligers te waarderen. Dat maakt de gemeente zo mooi, unieke initiatieven door vrijwilligers om anderen iets te brengen.

Jos Israel

Jos Israel

Mijn naam is Jos Israel, ik ben 50 jaar, getrouwd met Anita, vader van David, Esther en Sophie en ik woon in Epse. Vanuit mijn sport, Korfbal ben ik actief betrokken geraakt als vrijwilliger bij het verenigingsleven en de inzet van vrijwilligers erg gaan waarderen. Ik vind het belangrijk dat hier aandacht voor is en

Meer over Jos Israel