Wmo, kansen en mogelijkheden

Door Ruben Otemann op 5 juni 2018

Als je ziek wordt of in je directe omgeving met ziekte te maken krijgt, dan wil je er zeker van zijn dat je de zorg en aandacht krijgt die nodig is.

Over mensen
De PvdA wil dat zorg over mensen gaat. Meer zeggenschap door inwoners zélf en ruimte voor gezond verstand. Zo krijg je de kans om goed na te denken over wat je als probleem ervaart en welke oplossingen passend zijn. Daar moet je met de gemeente over in gesprek kunnen gaan, ook als een gewenste oplossing niet de meest voor de hand liggende oplossing is. “Zodat je niet alleen eigenaar van het ‘probleem’, bent, maar ook eigenaar bent van de ‘oplossing’.” Een goede en mensgerichte uitvoering van de WMO dus.

Ombudsteam

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen, zorgen of suggesties hebben, neem dan contact met ons op: 06 42187799 of mailen: ombudsteam@pvdalochem.nl.

Ruben Otemann, raadslid PvdA Lochem

Ruben Otemann

Ruben Otemann

Ik ben Ruben Otemann, 41 jaar oud, getrouwd met Marion en wij wonen aan de prachtige Koedijk in Lochem. Beroepsmatig heb ik veel ervaring in het onderwijs. Na de Pabo heb ik gewerkt als groepsleerkracht en sinds een aantal jaren ben als intern begeleider verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op verschillende scholen in de Achterhoek. Als

Meer over Ruben Otemann