Jos Israel (fractievoorzitter PvdA Lochem), 25 jaar lid.

Door Marian Beuke op 20 mei 2019

 Met een mooi speldje en een bos rode rozen werd Jos Israel verrast door het bestuur en bedankt voor zijn vertrouwen in en zijn werk voor de Partij van de Arbeid.

Op en rond 1 mei (Dag van de Arbeid) worden leden die 25, 50 of 60 jaar lid zijn van de PvdA verrast met een speldje. Dit jaar was dat in de afdeling Lochem Jos Israel. Jos woont in Epse en is sinds 1994 lid. Al geruime tijd is hij ook actief binnen de PvdA; als lid, raadslid en nu als fractievoorzitter. Hij heeft veel kennis van duurzaamheid en wil graag dat duurzaamheid gaat leven en dichtbij komt en zo onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan. Dat kan door bijvoorbeeld huizen te verduurzamen, energieneutraal te bouwen en te zorgen voor eigen energiewinning in onze gemeente.

Jos gaat graag met mensen in gesprek over wat er leeft en wat hen bezighoudt. Daarvoor kun je hem altijd bellen of mailen (06.52801947 of  [email protected]).

Marian Beuke

Marian Beuke

Vanaf 1975 ben ik lid van de PvdA. Het was de tijd van het kabinet Den Uyl, een tijd van sociale en economische veranderingen. Pas later – in 1997 – ben ik actief geworden binnen de afdeling Lochem. Eerst als lid en voorzitter en nog weer later als raadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad. Sociaal

Meer over Marian Beuke