Verkeersveiligheid MSG de Garve

Door Martine Willems op 3 februari 2019

Na veel tijd, geduld en vragen stellen, ligt er eindelijk een raadsvoorstel om de verkeerssituatie MSG de Garve te verbeteren. Het college stelt voor om alle fietsers op de kruising Barchemseweg / Albert Hahnweg gelijk groen licht te geven en een wachtplein te realiseren bij het Groene Kruisstraatje. Daar is de PvdA blij mee, dat zorgt voor meer veiligheid.

Maar we maken ons zorgen over het oversteekpunt Oosterbleek-Zuiderbleek en de verkeerssituatie bij de Gloep. Twee onafhankelijke rapporten bevestigen dat het om een onoverzichtelijk situatie gaat, waar actie op geadviseerd wordt. Ook waren er inwoners die deze zorg met ons deelden tijdens de politieke avond.

Laten we niet langer afwachten, zoals in Doetinchem en Deventer waar vlakbij school twee kinderen werden aangereden afgelopen week. Laten wij ervoor zorgen dat het in Lochem niet zover komt. Overigens zijn het gevaarlijke verkeersituaties voor alle verkeersdeelnemers! Gauw wat aan doen dus, de PvdA komt met een motie voor aanvullende maatregelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je veilig kunt oversteken!

Wij blijven geïnteresseerd in uw ervaringen van, naar en in school in alle kernen van de gemeente Lochem. Wat gaat er goed en wat niet? Neem contact op met ons Ombudsteam en laat het ons weten!

Voor wie is het Ombudsteam?
Ieder mens loopt zo nu en dan tegen vragen en problemen aan. Daar lijkt dan geen oplossing voor. In zulke gevallen kan iedere inwoner van de gemeente Lochem het Ombudsteam van de PvdA bellen of appen: 06 42187799 of mailen: [email protected].

Martine Willems

Raadslid PvdA

Martine Willems

Martine Willems

Ik ben Martine, 46  jaar, getrouwd met Bart en moeder van 3 dochters. Ik ben opgegroeid in Holten en heb op veel verschillende plekken in binnen en buitenland gewoond, maar sinds 2008 woon ik met veel plezier in Lochem!  In het dagelijks leven draag ik bij om de wereld van werk mooier te maken. In

Meer over Martine Willems