Raadslid & fractiesecretaris

Martine Willems

Wonen Personeel en organisatie Bestuurlijke samenwerking Monumentenzorg Verkeer en vervoer Functiegericht wegbeheer Economie Werkgelegenheid Participatie
Martine Willems

Over Martine Willems

Ik ben Martine, 40 jaar, getrouwd met Bart en moeder van 3 kinderen. Ik woon sinds 10 jaar in Lochem en werk al jaren vanuit verschillende rollen voor de grootste HR dienstverlener van Nederland. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in wat er speelt op de arbeidsmarkt en in situaties van mensen die een uitkering ontvangen. Deze kennis en ervaring wil ik graag gebruiken om iets voor de inwoners van de gemeente Lochem te kunnen betekenen. Goede begeleiding naar werk vind ik een must, als je in een uitkeringssituatie zit, mag dat niet ontbreken. Er moet oog zijn voor een ieders situatie, vanuit een stukje maatwerk denken in mogelijkheden. Dat betekent wat mij betreft ook dat we goed moeten samenwerken met het bedrijfsleven en met scholen om zo optimaal kansen te creëren voor iedereen!

Een ander thema waar ik mij voor heb in gezet de afgelopen jaren is verkeersveiligheid. Alle inwoners, jong en oud moeten er zeker van zijn dat ze veilig thuis kunnen komen, naar hun werk kunnen gaan of met hun kinderen naar school kunnen gaan! Daarnaast moet er aandacht zijn voor de natuur in Lochem. We wonen in een prachtige groene gemeente en dat moeten we zo houden. Ik vind daarom dat de natuur in onze gemeente beschermd moet worden zodat iedereen er van kan genieten, nu en in de toekomst.

Ik ben sociaal betrokken en ik houd van praktische oplossingen, horen wat er leeft in de samenleving en samen werken aan een sociaal en duurzaam Lochem!