Wil jij PvdA Raadslid Worden?

Door Joop den Uijl op 19 augustus 2021

Denk jij na over een rol in de lokale Lochemse politiek?

De PvdA Lochem is op zoek naar mensen die interesse hebben om zich kandidaat te stellen voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Als u interesse heeft voor de functie van raadslid of wethouder dan nodigen wij u van harte uit om dat bij ons kenbaar te maken. Ook als u iemand aan wilt dragen, horen wij dat graag.

Na aanmelding krijgt u bericht van de kandidaatstellingscommissie. Zij zullen u op de hoogte brengen van de verdere procedure en met u in gesprek gaan.

Mogelijk heeft u interesse, maar twijfelt u nog, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, wij willen uw vragen graag beantwoorden.

Mocht u zich kandidaat willen stellen voor de functie van raadslid of wethouder of vragen hebben dan verzoeken wij u via dit mailadres contact met ons op te nemen: [email protected]

Met vriendelijke groet,

De kandidaatstellingscommissie PvdA Lochem.

Uitnodiging kandideren GR2022
Erecode PvdA
Interne-Bereidverklaring
Profielschetsen GR2022
PvdA Raadslid worden

Joop den Uijl

Joop den Uijl

Joop den Uijl is geboren en getogen in Limburg, maar heeft vanaf zijn studie in Delft gewoond en gewerkte in het westen van het land. Met zijn pensionering in zicht heeft hij het westen verruild voor het oosten en woont sinds 2014 in Almen. Eind zeventiger jaren woonde hij enkele jaren in Lima, Peru, waar

Meer over Joop den Uijl